Krajalnica horeca 250

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych jak i sklepach spożywczych. W grupie firmy przyjmują się na zakup urządzenia służącego do cięcia sera oraz wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice stosowane w punktach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia przedstawiają się znacznie większą wydajnością niż urządzenia przeznaczone do czynności w handlu, gdzie używane są sporadycznie do krojenia mniejszych ilości towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie ale na żądanie klienta, lecz również oferowane w formie krojonej na terenach samoobsługowych.

Denta Seal

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i skuteczność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki tworzą się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma być ładowany w punktu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wydzielana przez danie. Stanowi obecne opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu też możemy wygodnie kroić stosując w obecnym końcu nasadkę dociskową dodaną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje też zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy zbudowane są z aluminium - czynniki będące relację z artykułami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.